Hobo_slide6-1 Hobo_slide1 Hobo_slide5

Onderhoud & reparaties

Autobedrijf Klaas Hobo B.V. is een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Autobedrijf Klaas Hobo B.V. :
uw Mercedes-Benz specialist

Autobedrijf Klaas Hobo B.V. heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het onderhoud en de verkoop van Mercedes-Benz. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto, voor occasions van personenauto’s en bestelwagens en voor uw APK.

In onze ruim opgezette showroom vindt u een uitgebreide keus aan betrouwbare occasions in allerlei prijsklassen. Bezoek op uw gemak onze showroom. Wij geven u graag advies. Dankzij onze ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van een juiste en verstandige keuze. Als u een occasion bij ons koopt, garanderen wij service, kwaliteit en goede inruilprijzen.

Wilt u een proefrit maken in een van onze occasions? Neemt van te voren dan eerst contact met ons op. Op deze manier kunnen wij uw bezoek voorbereiden en hoeft u niet te wachten.

Wij leveren kwaliteit en concurrerende prijzen. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

In onze goed geoutilleerde werkplaats kunt u terecht voor APK, aircoservice, motorrevisie en reparatie. Autobedrijf Klaas Hobo B.V. is veelzijdig. Zo regelen wij de afhandeling bij schade aan uw auto; zoals taxatie, reparatie, vervangend vervoer en ook de correspondentie met de verzekering. Een hele geruststelling. Ook kunt u bij Autobedrijf Klaas Hobo B.V. terecht voor nieuwe en gebruikte onderdelen voor uw Mercedes-Benz.

Werkplaats

In onze werkplaats hebben wij de originele uitlees- en meetapparatuur van Mercedes-Benz om al uw reparaties snel en vakkundig af te kunnen handelen voor zowel personenauto's als bestelwagens. Wij streven ernaar om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en u van uitstekende service te voorzien.

Wij beschikken over een nieuwe remmentestbank, waardoor wij snel een diagnose aan uw remsysteem kunnen stellen.

Monteren en balanceren van banden doen wij uiteraard met geavanceerde apparatuur om uw nieuwe banden perfect te monteren. Onze monteurs hebben de beschikking over specialistisch gereedschap. Indien gewenst zorgen wij voor vervangend vervoer.

Ook voor airco reparatie en onderhoud aan uw auto of bestelwagen kunt u in de modern uitgeruste werkplaats van Autobedrijf Klaas Hobo B.V. terecht.

Showroom

In onze mooie showroom vindt u een uitgebreid aanbod occasions in allerlei prijsklassen. Bezoek onze showroom bij voorkeur op afspraak, dan kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Wilt u een proefrit maken in een van onze occasions? Neemt van te voren dan eerst contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het maken van een juiste en verstandige keuze. Koopt u bij ons een occasion, dan krijgt u gegarandeerd service, kwaliteit en goede inruilprijzen.

 

 

 

 

 

Nieuw Binnen

Volkswagen Tiguan 1.5 TSI ACT R-Line Pano, LED, Virtual cockpit, Stoelverwaming

  • Prijs: € 29.950,00
  • Bouwjaar: mrt 2019
  • Kilometerstand: 113321

Social Media

facebook breed

 


Autobedrijf Klaas Hobo B.V.

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering