Hobo_slide6-1 Hobo_slide1 Hobo_slide5

Onderhoud & reparaties

Autobedrijf Klaas Hobo B.V. is een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Mercedes-Benz gaat er vandoor met de prijs voor de meeste wereldprimeurs op de Autosalon van Parijs in 2018, en presenteert maar liefst 4 nieuwkomers.

Foto 6 05 10 18

B-klasse

De nieuwe Mercedes-Benz B-klasse is lager dan voorheen, dit komt omdat het model gebaseerd is op de A-klasse. De auto is beschikbaar met 5 verschillende motoren. 3 Diesel- en 2 benzinemotoren.
De B-klasse is leverbaar als B180 met 136 PK en als B200 met 360PK. Beide worden standaard geleverd als automaat. De bagage ruimte is in zijn standaard vorm kleiner als zijn voorganger, namelijk 455 liter voorheen 486 liter. Met de nieuwe B-klasse wil Mercedes-Benz tegengas bieden aan de Gran Tourers en de 2-serie Active van BMW.

Foto 2 05 10 18

EQC

De buitenkant van de nieuwe EQC is totaal anders dan we gewend zijn van andere Mercedes modellen. Deze auto markeert het begin van een nieuw label, het EQ Label. Onder dit label gaat Mercedes-Benz in de toekomst zijn andere elektrische modellen onderbrengen. Het front waarin de koplampen een geheel vormen met de gril en blauwe details in de verlichting en velgen zijn kenmerken die terug zullen keren in andere EQ modellen. De kentekenplaat is verwerkt in de bumper, hierdoor lopen de achterlichten in een rechte lijn door. De bagage ruimte van de EQC bedraagt 500 liter. Het interieur daarentegen is wel herkenbaar. Op detail niveau onderscheid de EQC zich van de andere modellen.

Foto 1

A35 AMG

De A35 is de mildere versie van de A45. Deze AMG heeft een 2 liter viercilinder met 306 pk en gaat in 4.7 seconden van 0-100. De topsnelheid van de A35 ligt op 250km/h. De auto is in 5 modus te zetten, namelijk Slippery, Comfort, Sport, Sport+ en Individual. De A35 AMG wordt geleverd met een sportief interieur en wordt vanaf januari 2019 geïntroduceerd op de markt. De verwachtingen die worden geschept door al het spoilerwerk van de A35 Edition One maakt hij zeker waar. De Nederlandse vanaf prijs bedraagt €132.322.

Foto 4 05 10 18

GLE

De GLE is uitgerust met onder andere een luxe interieur, een breed scherm en gedetailleerde ribbels. Aan de buitenkant heeft de GLE zijn herkenbare achterlampen, de lampen lopen door via de zijkant. Op de achterbank is genoeg ruimte om riant te zitten, dit komt omdat de bank verstelbaar is en de wielbasis maar liefst 6cm groter is dan zijn voorganger.
De GLE is leverbaar als 7-zitter met inklapbare achterbank. Als de achterbank ingeklapt is heeft de GLE een bagageruimte van maar liefst 825 Liter. Gooit u daarnaast de achterbank plat heeft u maar liefst een bagageruimte van meer dan 2000 Liter. De GLE is de directe concurrent van de BMW X5.

Foto 5 05 10 18

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

 

Nieuw Binnen

Mercedes-Benz Sprinter 313 2.2 CDI Airco, Cruisecontrol, Trekhaak

  • Prijs: € 8.950,00
  • Bouwjaar: Jun 2009
  • Kilometerstand: 167161

Social Media

facebook breed

 


Autobedrijf Klaas Hobo B.V.

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Uw Mercedes-Benz Specialist

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering